Welkom Gezichtsbehandeling S.P.A. Aromatherapie Weleda Massagetherapie Hot Stone Massage Boutriba Voetendetox Kleurenanalyse

 

Boutriba

Boutriba is een uitgebreid verzorgingslijn speciaal voor kinderen alles met natuurlijke bestanddelen, zonder conserveringsmiddelen.

Oosterse tradities laten ons zien dat echte aandacht en massage zeer belangrijk zijn voor balans en gezondheid, voor ons, en voor dat van onze kinderen.
Doordat voor kinderen het huidtype nog niet aan de orde is, zijn ze bij Boutriba vanuit de westerse psychologie gaan kijken en kwamen er achter dat iedereen een uniek temperament heeft.

In deze verzorgingslijn komen de oosterse en westerse werelden samen. Er zijn vier thema’s die de mensen bij Boutriba inspireerden tot het maken van deze fijne verzorgingsproducten.

Lover & Care
Dit staat voor het belang van liefdevolle aanraking door verzorging, massage of een knuffel. Kleine handeling die minimale tijd kosten maar belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen.

Own Identity
Ieder kind heeft een eigen temperament, een eigen natuur. Inzicht hierin krijgen helpt ouders het unieke van hun kinderen ontdekken. En zowel hen als zichzelf beter te begrijpen.

Pure & Save
Veel verzorgingsproducten bevatten schadelijke stoffen. Stoffen die niet goed zijn voor je gezondheid en het milieu. Zeker in producten zoor kinderen vinden wij dat een slechte zaak. Daarom maakt Boutriba alleen gebruik van plantaardige en pure ingrediënten zonder schadelijke stoffen.

Cultures & Nature
Boutriba wordt geïnspireerd door volken en stammen die in harmonie leven met de natuur. Wij willen kinderen andere culturen laten ontdekken. Leren wat natuurlijke ingrediënten zijn. Daarom heeft ieder product een verhaal hierover.


De vier temperamenten waar Boutriba mee werkt zijn:
• Verantwoordelijk kind
• Leergierig kind
• Avontuurlijk kind
• Gevoelskind
Om er achter te komen welk temperament het beste bij uw kind past, kunt u het allerbeste het natuurlijk hun zelf laten ruiken en voelen ( dat kunt u hier in de winkel doen). Maar via www.boutriba.com kunt u ook met uw kind een test doen, om er achter te komen welk product het beste past.

 

© Copyright 2010 Galanthus