Welkom Gezichtsbehandeling S.P.A. Aromatherapie Weleda Massagetherapie Hot Stone Massage Boutriba Voetendetox Kleurenanalyse

 

Hotstone

Hotstone

U geeft zich over aan een totale ontspanning van het lichaam en geest. Tijdens deze behandeling worden uw zintuigen geprikkeld door middel van geur, warmte en kou. De behandeling is er opgericht om de energie balans in uw totale lichaam te herstellen.

Een weldadige massage voor het gezicht, hals en schouders met warme basalt en koude marmeren stenen. Deze complete massage is niet alleen ontspannend, maar bevordert de doorbloeding en de spankracht van de huid en stimuleert de celstofwisseling.

Deze massage is geschikt voor diverse huidtypes en specifiek voor de vermoeide en verslapte huid. Ook het gebied rondom de ogen wordt behandeld met speciaal hiervoor geschikte koude marmeren stenen waardoor zwellingen verdwijnen.

Waaruit bestaat de behandeling

Hotstone massage van hals, decolleté en gezicht. Er wordt sederend op het weefsel en afvoerend op de lymfe gewerkt voor een diepe ontspanning en doorbloeding van het onderliggende weefsel.

Hotstone oormassage deze werkt wel op zo'n 200 punten in de oren die zowel een herstellende reactie geven op de huid als op het gehele lichaam.

Hot en Coldstone massage van hals, decolleté en gezicht. Tijdens dit deel van de massage wordt vooral op het dwarse vezelverloop van de spieren gewerkt. Dit heeft een toniserende en vitaliserende werking en stimuleert de celstofwisseling.

Een hotstone massage wat houdt dit nu precies in?

Het is eigenlijk al zoals het woord zegt, een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt rond de 45-50 graden Celsius.

Dit is afhankelijk voor welk deel van het lichaam. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een Heather gebruikt. De stenen worden verwarmd doormiddel van heet water.

De hotsten wordt gegeven met afgeronde basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen, die door invloed van de natuur door de jaren heen glad gepolijst zijn. De basalt stenen zijn vooral bekend om hun eigenschappen om warmte te kunnen vasthouden en dat is de reden dat ze geschikt zijn voor de hotstone massage.

In sommige behandelingen wordt ook gebruik gemaakt van de marmeren stenen. De oorsprong van marmeren stenen is kalksteen dat bestaat uit overblijfselen van ooit levende organismen. Zij ondergaan door de tijd een verandering in de vorm tot marmer. Deze worden gebruikt voor de afkoeling van de massage.

U kunt hier terecht voor gezichts- & Lichaamshotstone-massages.

© Copyright 2010 Galanthus