Welkom Gezichtsbehandeling S.P.A. Aromatherapie Weleda Massagetherapie Hot Stone Massage Boutriba Voetendetox Kleurenanalyse

Kleuranalyse

Wat is kleurenanalyse?

Niet elk mens is gelijk. Dat is een uitspraak die we kennen en die we elke dag ervaren. De een houdt van voetbal en de ander van dansen. En zo is het ook met kleuren. Bij de een past blauw heel goed en bij de ander staat het totaal niet, die kan beter bruine tinten dragen.

Door middel van kleurenanalyse kunnen we er precies achter komen welke kleuren ons zelfverzekerder, stralender en frisser maken en welke kleuren ons ziek, vaal of een vermoeide uitstraling geven.

Om er achter te komen welke kleuren nou het beste bij u passen maken we eerst gebruik van goud- en zilverdoeken. Daarna kijken we met de analysedoeken welke kleuren de huid er mooier uit laten zien en welke doeken lijntjes, wallen en plekjes accentueren.

Door u te kleden in de kleuren die bij u passen wordt alles veel sprekender. Ogen komen beter uit, de kringen vallen weg.
De huidstructuur wordt egaler en oneffenheden, lijntjes en rimpels vallen minder op. De schaduwen verdwijnen. Gebreken worden verdoezeld. Kortom er komt meer harmonie in het gezicht.

Er zijn vier verschillende types

Lente
Zomer
Herfst
Winter

Dat is de basis, alle vier de typen kun je uitsplitsen, want ook hier geldt 'niemand is gelijk'.
Niet alle lentetypes lijken op elkaar etc, etc.
Je kunt de typen ook weer onderverdelen in:

Lente * Licht
* Warm
* Helder

Zomer * Licht
* Koel
* Zacht

Herfst * Donker
* Warm
* Zacht

Winter * Donker
* Koel
* Helder

Met deze onderverdeling kun je nog beter uitzoeken welke kleuren goed bij je passen. En welke kleurencombinatie je het beste zou kunnen maken, zowel op het gebied van kleding maar ook op het gebied van make-up.

Bent u nieuwsgierig geworden welke kleuren u nu het beste staan?
Of staat er een belangrijke gebeurtenis op het programma?

U kunt altijd vrijblijvend informeren.

 

© Copyright 2010 Galanthus